Nieuwe website Platform Toerisme

25 januari 2023

Het Platform Toerisme Schouwen-Duiveland heeft sinds kort een eigen website. Hierop vind je allerlei informatie over de ontwikkeling van het toeristisch product op Schouwen-Duiveland en bijvoorbeeld cijfers van het HZ Kenniscentrum Kusttoerisme. De website is nog volop in ontwikkeling en zal de komende weken, maanden met nog meer informatie en data gevuld worden.
twee meisjes met hond spelen in het water

Het toerisme op ons eiland staat als een huis, met het hoogste aantal overnachtingen in de Zeeuwse en Zuid-Hollandse Delta. We hebben als vakantie-eiland een toppositie binnen Zeeland én Nederland en die willen we ook in de toekomst graag behouden. In 2018 is de visie op het toerisme op Schouwen-Duiveland vastgelegd in de Agenda Toerisme, een samenwerking tussen eilandelijke en regionale partners in het toerisme en de gemeente. Al deze partijen zijn vertegenwoordigd in het Platform Toerisme, dat zich bijvoorbeeld bezighoudt met innovatie en verduurzaming van het toerisme op Schouwen-Duiveland en met het nog beter beleven van de unieke Groen Blauwe Oase.

Deze website is bedoeld voor alle partners in de verblijfssector. We houden je op de hoogte van projecten waar het Platform aan werkt en je krijgt toegang tot allerlei informatie en data over het toerisme op Schouwen-Duiveland. Ook willen we meer bedrijven en organisaties die het toerisme op Schouwen-Duiveland een warm hart toedragen bij het Platform en de Agenda Toerisme betrekken, want de toekomst van het toerisme is Schouwen-Duiveland! 

Via onze nieuwsbrief ben je meteen op de hoogte van actuele zaken. Interesse? Meld je dan aan via het formulier op de homepagina.