Nieuws

Het laatste nieuws

twee meisjes met hond spelen in het water

26 november 2021

Nieuwe website Platform Toerisme

Het Platform Toerisme Schouwen-Duiveland heeft sinds kort een eigen website. Hierop vind je allerlei informatie over de ontwikkeling van het toeristisch product op Schouwen-Duiveland en bijvoorbeeld cijfers van het HZ Kenniscentrum Kusttoerisme. De website is nog volop in ontwikkeling en zal de komende weken, maanden met nog meer informatie en data gevuld worden.
Waterscooter sleept band met kinderen door het water

25 november 2021

Innovatievouchers beschikbaar voor de vrijetijdssector

Ben jij ondernemer in de vrijetijdssector en wil je aan de slag met bijvoorbeeld verduurzaming van je bedrijf? En wil je je bedrijf toekomstbestendig maken?
Zierikzee, Zuidhavenpoort in avondlicht

24 november 2021

Coronapandemie van grote invloed op toerisme

Het aantal overnachtingen op Schouwen-Duiveland is in 2020 fors gedaald als gevolg van de coronapandemie. Verbleven in 2019 nog 5,5 miljoen gasten op ons eiland, in 2020 is dit met 21% gedaald naar een krappe 4,4 miljoen.
Fietsers over de dijk in Plan Tureluur

24 november 2021

Digitaal én duurzaam fietsvervoer

Schouwen-Duiveland ontdekken op de fiets? Dat konden onze gasten afgelopen zomerseizoen direct regelen via SD by Bike, een pilot met deelfietsen bij het Transferium in Renesse.
Slot Moermond

24 november 2021

Nieuwe marketingorganisatie Schouwen-Duiveland

Het afgelopen jaar hield de VVV Zeeland op te bestaan. Een icoon dat jarenlang verantwoordelijk was voor de promotie van Zeeland en het gastheerschap in alle Zeeuwse gemeenten.